Bejelentés


RELAX a megtanulható boldogság Hozd a legjobb formád! Harmónia, önbizalom, sikeres élet


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Két gyermek boldog édesanyjaként, valamint magánterápiás- és és képességfejlesztő központ vezetőjeként az alábbi területeken tudok neked hatékony és gyakorlati segítséget nyújtani:

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyereked rosszul alszik? gyakran szorong? ideges, feszült? kevés az önbizalma?... alacsony az önértékelése? elmaradnak az iskolai sikerek? hisztizik?... verekszik? Biztosan te is tapasztaltad már, ha izgulsz, ideges, feszült vagy akkor nem tudsz higgadtan gondolkodni és nem tudsz maximális teljesítményt nyújtani, mert a feszültség elviszi a szellemi és testi energiáidat.

 

 

A boldogság és a siker megtanulható? IGEN! Pozitívan is becsaphatjuk magunkat,egyszerűen elsajátítható professzionális relaxációs technikákkal, melyek segítenek gyermekednek a stressz és a feszült helyzetek leküzdésében, valamint a lelki harmónia és a belső béke elérésében. Javítja a viselkedést, csökkenti a hisztizést és a szélsőséges érzelmi reakciókat. Segít az összpontosításban és céljaink elérésében. A RELAX ALAPGYAKORLATOK 3 CD-ből álló sorozat, mely külön-külön is megrendelhető, illetve elsajátítható.

Szeretettel várom hívásodat!

Baráth Anette

-szakpszichológus, pszichoterapeuta&hipnoterapeuta, nemzetközi képességfejlesztő projekt munkatársa-

06 70 703 7575

terapiaskozpont@gmail.com

KLIKK IDE: rövid szakmai önéletrajz
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!